Salg fra Stenlængegården

Næstved Y's Men's Club har åbent for møbelsalg hver mandag kl. 9.00 - 11.00 på Stenlængegården.
Samme sted holder vi loppemarked den første lørdag i hver måned kl. 10.00 - 15.00

Idrætsefterskole

SØS Sydøstsjællands Idrætsefterskole.

Skolen er en veldreven skolen, som stort set er fyldt op med elever året rundt, således hvis der er elever som stopper, bliver der hurtigt fyld op fra ventelisten. I 2012 blev det således til 126,5 årselever

 

SØS har kun 10 klasser og er en boglig efterskole som tilbyder idrætsfag, som er attraktive for de unge. Idrætshovedfagene er fodbold, håndbold, basketball og gymnastik. Desuden er der en skilinie, så eleverne kan få skiundervisning på deres årlige skitur.

I øjeblikket er der fremskredne planer om at lave en ny kantine til eleverne. Det har været et stort ønske gennem mange år, da den nuværende kantine er for lille og uhensigtsmæssig, og desuden er lydforholdene uacceptable.

Desuden er der realistiske planer om at bygge en ekstra idrætshal i tilknytning til den eksisterende hal. Dette kan lade sig gøre fordi skole har en solid økonomi med en betydelig egenkapital. Da vi havde møde med revisoren her i marts måned, fik vi ros for at være en af de mest veldrevne efterskoler i landet, og vi fik grønt lys til at gå videre med byggeplanerne.

I kan rolig anbefale skolen på det varmeste til familie og venner, hvis de unge har lyst til en efterskole med ovennævnte profil.

 • Du er her:
 • Forside
 • Holsted kirke

   

  Næstved Y´s Mens Club (Y's udtales "wice") blev startet, eller chartret, som det hedder i Y´s Men´s sprog i 1978.Klubben tæller p.t. 38 medlemmer i en blandet klub. D.v.s., at både kvinder og mænd kan være medlem. Mange har, eller har haft, en tilknytning til KFUM og KFUK, spejderbevægelsen eller FDF.

  Støt nødhjælpen til PILIPPINERNE

  Kære Y’s Men du og klubben kan være med til at gøre en forskel.

  I Filippinerne er medmennesker i nød!

  Filippinerne blev fredag den 8. november ramt af tyfonen Haiyan, og vi har alle set de store skader der er fulgt i dens kølvand. Vi bliver hver dag konfronteret med nye store menneskelige lidelser. Vi hører også om mangel på – fødevarer – rent vand – medicin og meget mere, på grund af tyfonens ødelæggelser.

  Her vil Y’s Men Region Danmark være med til at gøre en forskel.

  Region Danmark har besluttet at indbetalinger til

  Reg. Nr. 2380  konto nr. 6446277195

  og mærket med klubnavn og ”Filippinerne”

  vil blive sendt som et samlet beløb til Folkekirkens Nødhjælp eller Red Barnet.

  Jeg vil derfor opfordre klubberne til at sende et støttebeløb så hurtigt som muligt, så vi hurtigt kan få bragt støtte frem til de nødstedte mennesker i Filippinerne.

  --------------------------------------------------------------------------------

  Denne mail er udsendt til alle Y's Men og Y's Menetter i Danmark.

  Venlig hilsen / best regards

  Y’s Men Region Danmark

  RSF & RSD IT/webmaster
  Axel F. A. Hansen
  Langelinie 14, 6520 Toftlund
  Tlf: +45 26 577 577
  axel.f.a.hansen@gmail.com - info@ysmen.dk 

  www.ysmen.dk