Annoncer

Idrætsefterskole

 

Salg fra Stenlængegården

Næstved Y's Men's Club har åbent for møbelsalg hver mandag kl. 9.00 - 11.00 på Stenlængegården.
Samme sted holder vi loppemarked den første lørdag i hver måned kl. 10.00 - 14.00. Husk også at besøge vores genbrugsbutik i Sct. Mortensgade 6.

Besøg vores genbrugsside

Tryk på nedenstående link og se vores varer i butikken i Sct. Mortensgade 6, og på vores lager på Stenlængegården 

 

www.nastved-ys-mens-club-genbrug.dk

Hvem er vi

Vi er en tjenesteklub for KFUM og KFUK.


Klubbens formål er:
1. at dyrke godt kammeratskab gennem aktiv tjeneste.
2. at holde medlemmerne orienterende om og aktivt engagerede i religiøse samfundsmæssige sociale og internationale anliggender.
3. at opmuntre til retfærdighed i samfundsmæssige og internationale spørgsmål, idet klubben altid afholder sig fra partipolitisk stillingtagen.
4. at støtte aktiviteterne i det lokale KFUM og KFUK og andre værdige organisationer med medlemmernes personlige tjeneste og forenede anstrengelser.
Vi mødes den 1. og 3. tirsdag i hver måned i Holsted Sognegård.
Møderne starter med spisning. Herefter er der meddelelser mv. fra præsidenten og udvalgsformænd.
Aftenens hovedindhold er som oftest en taler, som holder et foredrag om et aktuelt emne.

Læs mere her på Region Danmarks hjemmeside ved at benytte nedenstående link.

 http://www.ysmen.dk/om-os/

V

ores Emblem

 

Emblemet består af en ligesidet trekant, der er KFUM’s internationalt kendte symbol, og som peger på sammenhængen mellem ÅND - SJÆL - LEGEME. Øverst i trekanten står der INTERNATIONAL, der fortæller om vor bevægelses verdensomspændende karakter.

Y’et fortæller om vor tilhørsforhold til KFUM (på engelsk YMCA) og stjernen symboliserer Betlehemsstjernen, der viste de tre vise mænd til Kristus. Således skulle den gyldne stjerne også minde os om vor bevægelses ide

 

 

 

 

Facebook

Klik for at følge linket

Af Axel Hansen. Vi er kommet godt fra start. Der er mange besøgende på Facebook siden. Ikke kun fra danske Y's Men men fra hele verden. Ikke kun Y's Men men også andre personer uden for vores kreds synes godt om vore artikler. Så kig ind og del artiklerne med jeres venner.

Y´s Mem og menetter ved Advendtsmødet 2011

Y´s Mens Klubben viser flaget ved udstilling i Gl. Ridehus på Grønnegade Kaserne

”Frivillig fredag” er en national mærkedag hvor man hyller de frivillige, det sker også i Næstved. Borgerne kan blive klogere på de mange muligheder, der er for at blive frivillige og for at høre om alle de aktiviteter, der sker rundt om i foreninger og klubber. Vi var også i Næstved Y´s Mens Club deltager med en stand, og fik delt en masse brochure ud, til folk der var interesseret i vores klup, og det arbejde vi udfører, for at skaffe penge til socialt arbejde både i ind- og udlad